Galatasaray'da arka arkaya gelen sakatlıklar ikinci yarı için Mancini'nin fikirlerini de değiştirdi. İtalyan teknik adam, daha önce gözden çıkardığı Amrabat'ı takımda tutmaya karar verdi.

Sarı Kırmızılı takım, önce Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tokatspor maçında Bruma'yı kaybetti. Sağ diz ön çapraz bağları kopan Portekizli oyuncu sezonu kapattı. Ardından yine kupadaki Elazığspor mücadelesinde Aydın Yılmaz'ın sol ayak bileği kırıldı. Ameliyat olan Aydın da bu sezon Galatasaray forması giyemeyecek. Yaşanan bu gelişmelerden sonra elindeki kanat oyuncusu seçeneği azalan Mancini, Amrabat'ın takımda kalmasını istedi.

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Faslı oyuncu, Mancini'nin raporu doğrultusunda kiralanmak istemiş ancak bunu kabul etmemişti. MP Antalyaspor, Galatasaray ile anlaşma sağlamış fakat Amrabat'ın kırmızı beyazlılarda oynamak istememesi transfere engel olmuştu.

Galatasaray yönetiminin, Dany ve Bruma'dan doğacak boşluğu yeni transferler Telles ve Hajrovic ile doldurması bekleniyor. İki genç oyuncunun adı Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirildikten sonra resmi maçlarda oynamalarının önünde engel kalmayacak.