G.Saray’da yabancı sınırı nedeniyle yaşanan kaos son sürat devam ediyor. Hajrovic ve Telles alınırken teknik direktör Roberto Mancini bir de stoper transferi için yönetime baskı yapıyor.

Vatan’ın haberine göre; Yönetim ise Dany-Riera-Amrabat üçlüsünden ikisinin gönderilmemesi halinde bu transferin yapılamayacağı konusunda ısrarlı. İşte gelinen bu noktanın ardından İtalyan çalıştırıcı da devreye girdi, Dany ve Nordin Amrabat’ı karşısına alıp konuştu.

İlk toplantıyı Dany ile yapan Mancini, sezonun ikinci yarısında kendisini düşünmediğinin altını çizerken oyuncuyu ikna edebilmek için de Dünya Kupası kozunu ortaya koydu. Kamerun Milli Takımı ile birlikte Brezilya 2014′e katılmak isteyen Dany’ye ikinci yarıda mutlaka düzenli oynaması gerektiğini anlatan Mancini, hazır olması için gelen teklifleri mutlaka değerlendirmesini söyledi.

‘EN UYGUNU BU’

Mancini’nin ikinci hedefi ise Nordin Amrabat’tı. G.Saray’a gelmek için ücretinde indirime giden Faslı oyuncu Mancini’nin gelmesi ile birlikte gözden düşmüş ve sürekli yabancı kontenjanına takılır hale gelmişti. İtalyan teknik adam, Amrabat’a ise gitmesi halinde ‘bir daha dönemem’ korkusu yaşamamasını söyledi. Amrabat’tan özellikle Antalyaspor’un teklifini değerlendirmesini bir daha düşünmesini isteyen Mancini’nin iki oyuncuya ise ortak ultimatomu verdi.

“Bu bir veda değil. Hem kendinizi hem de kulübü düşünmeniz gerekiyor. Kendi iyiliğiniz için başka bir takıma gidin. Bu her iki taraf için de en uygunu olur” sözleriyle İtalyan hoca son kez iki oyuncuya da uyarıda bulundu.