G.Saray’da Fatih Terim’in yerine Roberto Mancini’nin gelmesinden hemen sonra başlayan ocak operasyonu dedikoduları son günlerde tavan yaptı. “Şu gidecek, bu gelecek” haberleri üzerine Mancini takıma bir durum açıklaması yaptı ve futbolcularından verim almak için harekete geçti.

Özellikle sol kanatta yaşanan kriz üzerine düşünülen transferler için sessizliğini bozan Mancini, futbol takımı ile yaptığı görüşmede, “Her duyduğunuza inanmayın. Ne transferi? Gündemimizde kesinlikle böyle bir durum yok. Başkan Ünal Aysal ile görüştüm. Kendisine ancak 20 Aralık’tan sonra bir rapor sunacağım. Bu süreçte hepinizle iyi ilişkiler içinde çalışacağım. Bir transfer beklentim de açıkçası sizi tanımadığım için yok. Ancak zaman bunun yanıtını verecek. Kimse transfer konuşmasın, ne giden olacak ne gelen” dedi.

EN ÇOK ETKİLENEN NORDİN AMRABAT

Bu dedikodulardan ise en çok etkilenen ismin Nordin Amrabat olduğu öğrenildi. G.Saray ile uzun vadeli sözleşme yapan ancak ilk 2 yılında verimli olamayan Faslı oyuncu devre arasında kiralanmak istiyordu. Amrabat’ın yanı sıra Riera, Aydın Yılmaz, Dany, Emre Çolak gibi isimler de gönderilecek isimler arasında olma ihtimalinden dolayı streste. Yine İbrahimovic veya bir golcü dedikoduları da forveti rahatsız ediyor. Mancini ayrıca CEO Lutfi Arıboğan ile görüşüp yöneticilerin transfer konusunda kafa karıştıran açıklamalar yapmamalarını istedi.