Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine sayılı günler kala, sahaya süreceği kadroyu da belirlemeye başladı. İtalyan hocanın kafasında soru işareti olan sadece iki bölge kaldı.

HAKAN BALTA FORMAYI ALABİLİR


Mancini, sakatlığı devam eden Fernando Muslera'nın yerine kalede Kopenhag maçında olduğu gibi Eray'a şans verecek. Savunmanın göbeğinde de Semih ve Chedjou ikilisini bozmayı düşünmeyen Mancini için ilk soru işareti sol bek mevkisi... İtalyan hoca, daha önce Dany ve Sabri'yi bu bölgede denerken, Kopenhag maçında Riera'ya şans vermişti. Devler Ligi'nde ilk 11'de şans bulan Riera'nın yerine bu maçta sakatlığı geçen Hakan Balta'nın oynaması bekleniyor. Savunmanın sağında ise Emmanuel Eboue forma giyecek.

BRUMA TAMAM, AMA...

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Wesley Sneijder'in de Fenerbahçe maçında oynaması zorken, Hollandalı yıldız yerine genç Bruma'nın ilk 11'de olması bekleniyor. Bruma'nın hızından da yararlanmak isteyen Mancini, orta saha göbeğinde ise Selçuk ve Melo ikilisini görevlendirecek. Orta sahada oynayacak son isim için kararsız kalan Mancini'nin, geldikten sonra zaman zaman görev verdiği Ceyhun Gülselam'ı orta sahayı kalabalıklaştırmak adına sahaya süreceği belirtiliyor.

Galatasaray'da İtalyan hocanın tahtaya hiç düşünmeden yazdığı iki isim ise forvette gol arayacak olan Didier Drogba ve Burak Yılmaz olacak. Umut Bulut'un oynaması durumunda Burak'ın da kanada yakın oynayıp, Drogba'nın hücumda tek forvet gibi yer alması da Mancini'nin diğer bir alternatifi olarak görülüyor.

İŞTE G.SARAY'IN MUHTEMEL 11'İ: Eray, Hakan, Chedjou, Semih, Eboue, Selçuk, Melo, Ceyhun, Bruma, Burak, Drogba.


Webaslan