Galatasaray’ın, Juventus ile deplasmanda oynadığı karşılaşma öncesinde İtalyan taktisyen Adriano Bacconi’den rakiple ilgili bilgi alan Roberto Mancini, İstanbul’daki rövanş öncesinde de bir meslektaşının bilgisine başvurdu.

Mancini’nin, Juventus ile geçen hafta karşılaşan Udinese’nin Teknik Direktörü Francesco Guidolin ile rakibin son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu ortaya çıktı. Guidolin’in, Pirlo’nun 15. dakikada sakatlandığı maçta Juventus’un ortaya koyduğu taktikle ilgili Mancini’ye kapsamlı bilgi verdiği ifade edildi. Juventus’un 3-5-2 sisteminden İstanbul’da da vazgeçmeyeceği ancak beraberliğin Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak için yeterli olması nedeniyle takımın beyni Pirlo’nun yokluğunda kontratak ve duran toplara daha çok önem vereceği kaydedildi. Pogba, Vidal ve Marchisio’nun defansın önünde oynayacakları, Isla ve Peluso’nun ise Teknik Direktör Conte tarafından yedeğe çekileceği vurgulandı. Conte’nin, Bologna’ya karşı görev vermediği kanat oyuncuları Asamoah ile Liechtsteiner’i ise ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı belirtildi.

Juventus’un hocası yine son lig maçında yedek soyundurduğu Tevez-Llorente ikilisine de Galatasaray’a karşı görev vermesi bekleniyor. Maçta duran topların büyük önem taşıyacağını hesaplayan Conte’nin özellikle Llorente’nin hava hakimiyetinden yararlanmak istediği bildirildi.

Milliyet