Önümüzdeki sezon Burdisso ve Eboue ile kesin olarak yollarını ayıracak olan ve Onteviro'yu de kiralık olarak başka bir takıma göndermeyi planlayan Galatasarayımızda, Didier Drogba'dan gelecek olan haber transfer politikalarını da derinden etkileyecek.

Mancini'nin ara transfer döneminde ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği ancak 5 milyon avroluk ekstra bedelden dolayı transferi son anda gerçekleşmeyen Gaston Ramirez için sıcak bir açıklama daha geldi.

İtalyan genç oyuncunun menajeri Pablo Betancourt, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin ara transfer döneminde Gaston Ramirez'i ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediğini ve bu konuda Galatasaray ile görüşmeler yaptıklarını ancak sarı-kırmızılı kulübün Penarol'e 5 milyon euro ekstra bonservis bedeli ödemek istemediği için bu transferin gerçekleşmediğini ifade etti.

Galatasaray'ın Ramirez'e olan ilgisinin devam ettiğini ifade eden menajer Betancourt, "Mancini, Ramirez'i çok istedi ancak oyuncumun ilk kulübü Penarol'e ödenmesi gereken 5 milyon euroluk bir rakam vardı. Galatasaray bu rakamı karşılamak istemedi ve transfer gerçekleşmedi. Ancak Galatasaray'ın Ramirez'e olan ilgisi şu anda devam ediyor." dedi

23 yaşındaki Uruguaylı 10 numara, kariyerine İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'da devam ediyor.

Sporx