Turgay Kıran, takımın Kayserispor maçında ısınmaya, sarı kırmızılı kulübün twitter adresini yazan eşofmanlarla çıkmasından 2 gün sonra, kulübe maliyeden ceza gelmesiyle ilgili olarak ise "Türkiye'de düşünce özgürlüğünün artık yerleşmiş olduğunu sanıyordum; ama anlaşılıyor ki biraz daha yolumuz var; yol katetmemiz gerekiyor. Ben Galatasaray'ın bu noktada kutluyorum. Düşünce özgürlüğü konusunda öncü bir tavır sergilemiştir. Düşünce özgürlüğü konusunda bazı cezalar kesilmesine alıştık. Galatasaray gereğini yapar. Galatasaray'ı bunlarla kimse deviremez. Ayrıca bu vergi cezası twitter adresinin yazılı olduğu eşofmanlar giyildikten sonra mı geldi, bunu bilmiyoruz. Sadece varsayımlar üzerinden gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

KİMSE GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİLDİR. BAŞARAMIYORSA, ÖZÜR DİLEYİP GİDER

Eski İkinci Başkan Kıran, Roberto Mancini'nin sözleriyle ilgili olarak ise "Galatasaray'a gelen ve başarısız olarak gördüğümüz bir teknik direktörümüz var şu anda. Uluslararası başarısını Galatasaray'la yakalamış, İngiltere ve İtalya'da kendi başarısını yakalamış bir teknik direktör. Böyle bir söz söylemeye hakkı yok.

Bu konuda belirleyici olan Galatasaray Başkanı ve yönetimidir. Nasıl ki Fatih Terim'i elemanımız diyerek yolladıysalar. Bu teknik direktörü de beğenmedik diyerek yollarlar. Hiç bir teknik direktör, böyle 'Burası gelişmeye açık bir futbol ortamı değil. Göz önünde olmayan bir lig. Ben hemen bavulumu toplar' giderim şeklinde bir söz söyleme hakkına sahip değildir. Bedava çalışmıyorlar. Belli taahhütleri var. Doğru yapamıyorlarsa, özür dileyip gidecekler. Hiç kimsenin Galatasaray'dan daha büyük olmadığını 100 yıllık kulüp olan Galatasaray'da herkes bilir" şeklinde konuştu.

BEN OLSAYDIM MANCINI GELMEZDİ

Turgay Kıran, "Ben olsaydım, zaten Mancini'yi getirmezdim. Zaten böyle bir olay olma şansı yoktu. Fatih Terim'le devam ederdik" dedi.

Radyospor