İtalyan basınında yer alan haberlere göre, sarı-kırmızılılar, Alman golcü için Fiorentina'ya satın alma opsiyonlu kiralık olarak bir teklif sundu. Ancak İtalyan ekibi, oyuncuyu bonservisi ile elinden çıkarmak istediğini belirterek, G.Saray'a ret cevabı verdi.

Öte yandan Fiorentina'nın Mario Balotelli için Liverpool ile temaslara geçtiği ve İngilizlerin Mario Gomez ile takas formülüne sıcak baktığı kaydedildi.

"MARIO GOMEZ TARZI BİR OYUNCU OLACAK"

Hamzaoğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, "Mario Gomez'i düşündük ama 9 milyon avro bonservis istediler, kendisi de yıllık 5 milyon avro net istedi" demişti.

Golcü arayışları ile ilgili de konuşan teknik adam, "Bulabilirsek Mario Gomez tarzı bir oyuncu olacak. Bulamazsak, alternatif olabilecek, hem Burak'ı diri tutacak hem onunla beraber oynayabilecek hem de farklı özellikleri olan bir oyuncu alacağız" ifadelerini kullandı.

GOMEZ'İ HOCASI BIRAKMIYOR

Fiorentina hocası Sousa ise, tecrübeli isim için, "Onu en yüksek seviyesine çıkarmaya çalışacağız. Harika bir oyuncu. Çok tecrübeli. Bizim görevimiz onu alıp, daha fazla gol atmasını sağlayacak, uygun pozisyona koymak" şeklinde görüşlerini bildirmişti.