Senegalli yıldızı Demba Ba'yı Çin'e gönderen siyah beyazlılar bu boşluğu doldurmak adına ince eleyip sık dokuyor. İtalyan basını Beşiktaş'ın Demba Ba'nın yerine Mario Gomez'i ikna etmeye çalıştığını yazdı.
 
BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO!
 
Futbolarena bu transfer iddiası üzerine konu hakkında önemli bilgilere ulaştı. Beşiktaş, menajerler aracılığıyla Mario Gomez'in durumunu sorarken transfer hakkında fikir alışverişinde bulundu. Fiorentina'nın Gomez'in ayrılmasına izin vereceği, oyuncu için de 7 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. 
 
İLK TERCİHİ ŞAMPİYONLAR LİGİ!
Mario Gomez'in "Beşiktaş'ta oynar mısın" sorusu üzerine "İlk tercihim Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek. Zaten kendi takımım da gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Transfer olursam gideceğim takımla Devler Ligi'nde boy göstermek isterdim" cevabı verdiği öğrenildi. Gomez'in olası bir transferde ise yıllık bonuslarla beraber 3.5 milyon Euro istediği belirtiliyor.

GALATASARAY BOMBASI...
PODOLSKİ'DEN AL BİLGİLERİ!
Futbolarena'nın ulaştığı bir başka bilgi ise büyük ses getireceğe benziyor. Mario Gomez'in Milli takımdan arkadaşı vatandaşı Lukas Podolski'den Türkiye hakkında bilgiler aldığı öğrenildi. Bu gelişmenin yanı sıra Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un yanına bir yabancı forvet transferi hedefleyen sarı kırmızılıların Huntelaar'dan vazgeçmek üzere olması akıllara Gomez, Podolski'nin yanına mı gidiyor? sorularını getirdi. 
 
Gomez'in yakın çevresine "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek. Podolski'yle oynamak isterim. Anlaşma sağlanırsa oraya gitmeye sıcak bakabilirim" dediği belirtildi.
 
32 MAÇTA 10 GOLÜ VAR!
İki sezon önce Bayern Münih'ten 15 milyon Euro'ya Fiorentina'ya transfer olan Alman golcü bu sezon mor menekşelerle çıktığı 32 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandırma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki forvetin kulübü Fiorentina'yla 2017 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Haber: Ertan Süzgün