Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiraladığı Marko Marin, alacakları sebebiyle Bordo-Mavili kulüple sözleşmesini feshetmek için harekete geçti. Galatasaray da Alman futbolcuyu renklerine bağlamak için oyuncunun menajeriyle anlaşma sağladı.

Spor Alemi'nde yer alan habere göre, maddi yönden sıkıntılı günler geçiren Bordo-Mavililerde Chelsea'den kiralanan Marko Marin, ödenmemiş alacakları sebebiyle serbest kalmak için federasyona başvurdu. Boşa çıkması beklenen Alman futbolcuya Trabzonspor'un ezeli rakibi Galatasaray talip oldu.

Fatih İşbecer menajeriyle temasta

Trabzonspor'dan ayrılmak için harekete geçen Marko Marin için Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, 26 yaşındaki oyuncunun bonservisinin bulunduğu Chelsea kulübü ile transfer görüşmesi yapmak üzere Londra'ya gitti. İşbecer'in, başarılı orta saha oyuncusunun menajeri Fali Ramadani ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar  Marin'i, satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmayı planlıyor.

12 maçta 2 gol, 2 asist

Marko Marin bu sezon Bordo-Mavili forma ile Süper Lig'de 12 maçta 611 dakikad görev yaptı. Başarılı orta saha 2 gol, 2 asistle takımına katkı koydu.