Fransa Ligi’nde bu sezon taraftarını isyan ettiren skandal bir sezon yaşayan Marsilya’nın ayağa kalkması için ilginç öneriler gelmeye devam ediyor. Bu kez bir Galatasaraylı’nın Marsilya’nın derdine çare olabileceği belirtiliyor…

Yakın zamanda Marsilya’nın tek umudu olan Michy Batshuayi dahil tüm oyuncularını göndermesi gerektiğine inanların yanında farklı bir öneri de France Football’dan geldi.

Fransa’nın seçkin yayın organı France Football’dan Johan Tabau’nun kaleme aldığı yazıda, Marsilya’nın kurtuluş reçetesi yayınlandı. Buna göre Tabau’nun görüşlerinin yer aldığı yazıda Marsilya kadrosunda önümüzdeki sezon kalması ve gitmesi gereken isimler yer alırken oluşturulan ilk 11’de Galatasaraylı Aurelien Chedjou’nun da olması dikkat çekti.

Tabau’nun görüşüne göre Galatasaray’a gelmeden önce Fransa’da yılın savunma oyuncusu seçilen Chedjou’nun Marsilya savunmasının lideri olabileceği ve takımdan ayrılması beklenen Nicolas N’koulou’nun boşluğunu rahatlıkla doldurabileceği ifade edildi.

Galatasaray’dan önümüzdeki sezon ayrılması beklenmeyen Chedjou, bilindiği gibi biten sezonda sakatlığı nedeniyle birçok maçı kaçırmıştı.

Johan Tabau’nın Marsilya’nın kurtuluş reçetesi olarak düşündüğü kadro