Transfere Serdar Aziz transferiyle başlayan Galatasaray, savunmadan devam edeceğe benziyor. Çünkü yaklaşık 2 senedir sarı-kırmızılı takımın gündeminde bulunan Juventuslu Martin Caceres, İtalyan ekibi ile biten sözleşmesini uzatmadı ve yollarını ayırdı. Daha önce 29 yaşındaki stoperden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Galatasaray, bu kez atağa geçiyor.

Savunmanın ortasında Serdar’la birlikte iyi bir uyum yakalayacağı düşünülen Uruguaylı futbolcu için vatandaşı Fernando Muslera’dan da yardım istenecek. Muslera’nın da takıma çok faydalı olacağını söylediği Caceres’e bonservis bedeli ödenmeyeceği için yönetim yıllık ücretini yüksek tutup transferi bitirecek. Eğer Martin Caceres gelirse, Hakan Balta da Alex Telles’in gidişinden sonra sol beke geçecek.

Muslera'ya golü var 

Martin Caceres ilk olarak 2009-10 sezonunda Barcelona’dan Juventus’a kiralık olarak gitmişti. Ligde çıktığı ilk maçta da 3. haftadaki Lazio mücadelesiydi. O dönemde Lazio’nun kalesini koruyan Fernando Muslera’ya harika bir vole golü atan Caceres, belki de vatandaşı ile Türkiye’de Galatasaray forması altında buluşacak.