Nazifoğlu'nun sözleri şöyle:

"Salı günü sevkler yapılıyor. Zannetmiyorum beni disiplin kuruluna sevk edeceklerini.. Ben bir tehditte bulunmadım Kimseye haksız bir şey yapmadım. Bütün Türkiye'nin konuştuğu bir şeyi dile getirdim. 25 milyonun temsilcisiyim ben. Müsaade etsinler de bu suçlamayı yapayım. Tehdit falan yok. Yazık oluyor dedim. Son derece kendine güvenini kaybetmiş dedim, Cüneyt Çakır'a olan güven kayboldu açıklaması yaptım. Cüneyt Çakır olmasa bu el pozisyonu o kadar gündem olmazdı. Böyle bir şey yok 45 gün, 90 gün. Futbolda 2+2 4 etmiyor. Hak harumiyeti cezası alırsam ağır olur. Türk futbolu olarak maskeli balo oynanıyor. Ben maskeyi hiçbir zaman takmayacağım. Böyle nereye kadar gidebiliriz?

Detaylar geliyor...


Levent Nazifoğlu: "500 M ₺ Riva ve Florya'nın imarsız değeri. TOKİ'nin çıkaracağı imar sonrası değer 1.5 Milyar ₺ olacak."

Levent Nazifoğlu: "Kasımpaşa - Galatasaray maçında Kasımpaşa gol atınca Fatih Altaylı sevindi. Şerefim üzerine yemin ediyorum, gördüm"

Levent Nazifoğlu: "Fatih Altaylı yalancı ve iftiracı. Bu adam bölücü başıyla gidip para karşılığında röportaj yaptı. Eski meski olay yok"

Levent Nazifoğlu: "Fatih Altaylı'yı adam yerine koyup cevap vermem, Altaylı yıllardır kucaktan kucağa oturan biri. Altaylı adam değil"

Levent Nazifoğlu: "Fatih Altaylı'yı adam yerine koyup cevap vermem, Altaylı yıllardır kucaktan kucağa oturan biri. Altaylı adam değil"