Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuştu. Beyaz TV muhabirinin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Karlı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı öncesi merak edilen konulara açıklık getirdi.

Konuşması sırasında elektrikler gidince 2 sezon önceki Kadıköy’deki kupa töreni ile ilgili Pazar günü de maçı kazandıktan sonra belki yine böyle bir sahneyle karşılaşabiliriz diye konuşan Mehmet Karlı şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz haftasonunu bekliyoruz. O sadece bir latifeydi biliyorsunuz bundan önce Kadıköy’de oynadığımız bir maçtan sonra ışıklara dair bir olay yaşanmıştı o işin sadece latifesi bizler sadece maça iyi niyetle hazırlanıyoruz. Çok iyi ağırlanacağımızdan da eminiz. Tabii ki kazanmak istiyoruz kazanmak için gideceğiz kazanacağımızdan da eminiz."

"KAZANIP GELECEĞİZ"

14 yıllık galibiyet hasreti hakkında da konuşan Mehmet Karlı sözlerine şöyle devam etti:

"Biz orada çok kazandık, kazanmaya da alışık bir takımız bazen böyle süreler olabilir. Futbolda böyle aksilikler olabiliyor ama Galatasaray çok iyi bir takım. Galatasaray her zaman iyi olduğunun bilincinde olan bir takım, bu anlayışta oraya gideceğiz kazanıp geleceğiz."

"Sayın başkanımız bütün deplasmanlara gelmiyor. Elbet birgün gelecek Kadıköy’e de gelecek ama bizler yönetim olarak gideceğiz. İyi ağırlanacağımıza eminiz, ortada tabi iki çok büyük bir rekabet var ama geçmişi çok da güçlü bir dostluk var. Güzel bir maç olacak, bizler de yöneticiler olarak gerginliği artıran taraf değil düşüren taraf olmak zorundayız. Sorumluluğumuzun bilincinde olmak zorundayız. Ona göre açıklamalar yapmak zorundayız. Taraftarları provoke etmek bizlerin yapacağı son şey olacaktır. Bizler kesinlikle böyle şeyler yapmayacağız. İyi niyetle gideceğiz kazanacağız geri geleceğiz alkışlanacağımızdan da eminiz."

"SEYİRCİLERİMİZ BİZDEN DAHA METİN DAVRANACAKLARDIR"

"Alkışlanacağımıza eminiz, bizler yöneticiler ortalığı germediğimiz sürece seyirciler geçmişte de gösterdiği gibi onlar aklı selim davranabiliyorlar, bizler sorumluluklarımızı yerine getirelim, biz ortamı gerecek değil, ortamı yumuşatacak seyircilerimizi dostluğa hazırlayacak açıklamalarda bulunalım, seyircilerimiz emin olun ki bizden daha metin davranacaklardır."

Sporx