Şampiyonluk kutlamalarından beri Galatasaray ile adeta satranç oynayan Felipe Melo, yönetimi kızdırdı.

Akşam'da yer alan habere göre; Sambacı, bir yıllık sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılmak isterken bonservisinin de gelecek sezonki alacağından düşülmesini istedi. Yani Melo, 3.1 milyon euroya tapusunu almayı hedefliyor. Sezon bitmeden sosyal medyadan Galatasaray'ı silen, Başkan Dursun Özbek'e "podyum" krizi nedeniyle eleştiriler yapan Melo, "Bonservisimi verin, ben 4 Temmuz'daki Avusturya kampa gelmeyeceğim" demişti.

HEDEF 5 MİLYON ALMAK

Bu sözler üzerine Galatasaray yönetimi karşı atak yaptı. Yönetim, Melo'nun menajeri Rodriguez aracılığı ile gelen talebe "Hayır, bonservisini veremeyiz" dedi. Galatasaray cephesi bununla da yetinmedi, 4 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampı için resmi davet yolladı. Davette ayrıca Melo'nun gelmemesi halinde zabıt tutulacağı belirtildi. Melo ile FIFA'lık olmayı da göze alan Galatasaray, "Kampa geliyorsun, seni satacağız" talebi iletilirken hedef en az 5 milyon euro bonservis ücreti almak.

FIFA KOZU VAR

Geçen sezondan 1.2 milyon euro alacağı olduğu iddia edilen ve henüz 150 bin dolarlık şampiyonluk primini de almayan Felipe Melo'nun 29 yaş üstünde olduğu için sözleşmesinin bitimine bir yıl kala mukavelesinde olan tüm ücreti kulübüne ödeyerek serbest kalma hakkı var. Ancak Melo için büyük fedakarlıklar yapan Galatasaray, böyle bir yolu Sambacı'nın tercih etmeyeceğini düşünüyor.