Baster, Melo'nun İtalyan kulübü ile sözleşmesinin sürdüğünü belirtirken, "Felipe'nin Juventus ile 2 yıl daha kontratı var. Galatasaray'da fantastik bir sezon geçirdi. Şu anda Juve'nin aklında ne var, onun durumu hakkında ne düşünüyorlar, bunları anlamaya çalışıyoruz."  diyerek görüşme yapacaklarını açıkladı.

"JUVENTUS'TA KALMAKTAN ONUR DUYACAKTIR"

Menajer ayrıca Melo'nun Juve'de kalmak istediğini belirtirken, "Eğer onu istemiyorlarsa, zaten piyasası çok yüksek bir oyuncu; ama eğer istiyorlarsa, Felipe Juventus'ta kalmaktan onur duyacaktır ve Bahis Siteleri çok da mutlu olacaktır" dedi. Inter iddiaları ile ilgili de konuşan Baster, "Inter benimle irtibata geçmedi. Felipe'yi isteyen Juventus ile konuşmalı." ifadelerini kullandı.

Felipe Melo'nun bir sezon daha kiralık olarak başka kulüpte oynamasını istemediklerini belirten Sambacı'nın menajeri, "Gelecek günlerde Juve yetkilileri ile tekrar görüşeceğim ve ne yapmayı planladıkları hakkında görüş alacağım. Eğer onu istemiyorlarsa, tekrar kiralama istemiyoruz, kesin olarak ayrılma konusunda bastıracağım. Fakat, Felipe daha uzun yıllar Juve'de oynamaktan büyük mutluluk duyacaktır" şeklinde konuştu.

Webaslan