"DAYANILMAZ BİR TEKLİF GELİRSE..."

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Aysal, bir üyenin "Seçimden sonra yeni çilekler alacak mısınız?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Eylül ayına kadar transfer süremiz devam ediyor. Takımımız son 2 senede epey ciddi değişikliklere uğradı. Stoper de aldık. Ujfalusi'nin boşalttığı yere çok iyi bir stoper geldi. Bizim açık olan bölgelerimiz belli. Melo'nun yerini doldurmamız ya da Melo'nun geri dönmesi lazım. Hocamız isterse bir de kanat oyuncusu alırız. Bunun dışında iyi bir takımımız var. Bir veya iki oyuncumuza dayanamayacağımız bir rakam önerilirse o pozisyonları da doldurabiliriz."

"BENİ İLGİLENDİREN TEK ŞEY GALATASARAY"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin kendilerine herhangi bir zarar vereceğini düşünmediklerini aktaran Aysal, şunları kaydetti:

"Beni şu anda ilgilendiren tek şey; Galatasaray bu işten zarar görür mü görmez mi? Diğer kulüplerin kendilerini savunacak mutlaka stratejileri var. Bunlar Türkiye'nin büyük kulüpleri. Bundan bir endişem de yok. İnşallah hiçbir şey olmaz. Bizim bu işlerden endişelenmemiz için hiçbir neden yok. Bizden Nakitbahis önceki dönemdeki arkadaşlarımızın da bu işlerle bir alakası olmamış. Bizim hiç olmadı. Son derece dikkatli davrandık. Ne bizim bu durumdan bir menfaatimiz olur ne de başımıza bir felaket gelir."

"BEŞİKTAŞ İLE STAT KONUSUNDA 8 AY ÖNCE KONUŞTUK"

"Beşiktaş önümüzdeki sezon maçların yarısını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarısını da Türk Telekom Arena'da oynamak isterse ne yaparsınız?" sorusuna Aysal, siyah-beyazlı kulübün yönetiminden böyle bir talep gelmediğini ifade etti.

Aysal, Beşiktaş Kulübü ile yaklaşık 7-8 ay önce stat konusunda bir görüşme yaptıklarını ve daha sonra kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini vurgulayarak, "Bu konudaki teknik sıkıntılarımızı, böyle bir imkanın maalesef oluşmayacağını söylemiştik. Bize böyle bir teklif de gelmedi. Geldiği vakit yeni yönetimimizle oturup konuşuruz. Bugün bir fikir verme yetkisine sahip değilim" diye görüş belirtti.

Aysal, üyelere kurumsallaşma ve tesisleşmeyle ilgili bilgiler vererek konuşmasını bitirdi.

Aysal'ın ziyareti sırasında Galatasaray'ın bu sezon futbol ve basketbolda kazandığı kupalar da derneğe getirildi.

sporx