Sarı kırmızılılar, bir sezon daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun, sözleşmesini uzatmak istemesi hâlinde aldığı garanti ücretinde yüzde 35 indirim yapmasını isteyecek ve bonuslarını da aşağıya çekecek. Melo’ya, bu teklifi kabul etmemesi halinde ise ‘Mevcut kontratla 1 yıl oyna ya da git’ denilecek.
 
2 aydır ayrılma istediğini dile getiren Brezilyalı’ya, istenilen bonservisi verecek takım çıkmayınca ibre yine Cimbom’a döndü. Inter’in de, Pitbull’a G.Saray’da kazandığının nerede ise yarısını yani yıllık 1.9 milyon Euro teklif etmesiyle kozlar sarı kırmızılıların eline geçti.
 
G.Saray, yarın İstanbul’a gelecek olan Melo’nun menajeri Rodriquez Baster’e net mesaj verecek. 3 yıllık kontrat isteyen Melo, kulüp bulamazsa G.Saray kendisine 2 seçenek sunacak: Ya aldığın ücrette indirim yap ya da takımdan ayrıl...
 
SENEYE ÜCRETİ 2 MİLYON EURO’YA DÜŞECEK
 
Melo, yeni sözleşme isterse ‘tamam’ denilecek ama şartlı nikah yapılacak. 3.1 milyon Euro alan Brezilyalı’nın ücretinde yüzde 35 indirim istenecek. Yani G.Saray, 2016-17 sezonu için garanti 2 milyon Euro önerip bonusları indirecek. İkinci sezon ücreti en az 300 bin euro daha aşağı indirilecek. Melo, şartları kabul etmezse ‘Mevcut kontratla 1 yıl oyna ya da git’ denilecek.
 
Inter’e gitmeye kesin gözüyle bakan Melo’nun kamp sonrası kulübün “Girmelisin” dediği sağlık kontrolünden henüz geçmediği de öğrenildi.