Tekrar Galatasaray forması giymek isteyen ve Galatasaray’a geri dönmek için nabız yoklayan Felipe Melo için yönetim şartlı “Evet” diyecek. Brezilyalı eski futbolcusu Felipe Melo'yu saha içinde bu sezon mumla arayan Galatasaray’da, Melo’ya konusu ciddi olarak masaya yatırıldı. 33 yaşındaki Melo için sarı kırmızılı yönetimin yeşil ışık yaktı ancak kendi taleplerini de sambacıya iletecek. 

Galatasaray, Felipe Melo için kesin olarak bonservis bedeli ödemek istemiyor. Sezon başında “Inter’e gitmek istiyorum” diye ısrar eden ve 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya’nın yolunu tutan sambacı için bonservis hamlesi yapılmayacak.

Dönüş için nabız yoklayan Felipe Melo, bu kararını resmi boyuta taşımak isterse bonservis sorununu Inter ile kendisi çözecek. Galatasaray, İtalya yolculuğu öncesi Felipe Melo’ya giderken “Kapımız sana her zaman açık” demişti. Bu da Melo’yu umutlandırıyor.

Yıllık ücretinde indirim isteniyor

Fakat, önemli bir ayrıntı daha var. Felipe Melo’nun alacağı yıllık ücret konusu problem. Brezilyalı yıldızın performansında yaşının ilerlemesi nedeniyle düşüşler olacağını düşünen sarı kırmızılı yönetim, ayrılırken 2.6 milyon Euro alan Melo’dan indirim isteyecek.

Menajerleri aracılığıyla yeniden Galatasaray'da oynamak istediğini ifade eden Felipe Melo'yla ilgili karar teknik adam seçiminden sonra yapılacak.