Hafta sonunda Fenerbahçe'yi yenmeleri durumunda ligin kaderinin değişeceğini ifade eden Carlos, "Pazar günü Fenerbahçe'yi yenerek aramızdaki puan farkını kapatıp, şampiyonluk yarışının içine girmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin çok etkili oyunculara sahip olduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, "Fenerbahçe'de forvet konusunda şu aralar sıkıntı yaşansa da Cristian, Kuyt, Sow gibi oyuncular var. Fenerbahçe her zaman tehlikeli bir takım. Sadece bir yenilgi kafaları karıştırdı" diye konuştu.

Sarı lacivertli kulübün başkan Aziz Yıldırım ile ilgili konular nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ifade eden Brezilyalı teknik adam, "Onun haricinde Fenerbahçe'nin şampiyon olması için taraftar baskısı var. Bunların hepsi futbolcuları ciddi etkiliyor" dedi.
reklam

Sivasspor'u Şampiyonlar Ligi'ne götürmek istediğini aktaran Carlos, "Lig bittiğinde ilk dört takım içinde olabiliriz. Bunu başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın dünya yıldızları Sneijder için "Fenomen", Drogba içinse "Üst düzey ve çok iyi bir futbolcu" şeklinde konuşan Carlos, veliahtı olarak gösterilen vatandaşı Alex Telles'ten ise övgüyle bahsetti.

Brezilyalı teknik direktör, "Alex Telles çok iyi bir oyuncu. Futbola aşık bir insan ve çok yetenekli. Galatasaray'ın yaptığı en iyi transferlerden biri. Mancini'nin üçlü sisteminde rahatlıkla oynayabilir" diye konuştu.

Galatasaraylı Felipe Melo'nun milli takıma çağrılmasının şuan an için zor olduğunu belirten Brezilyalı efsane, "2006'da benim eleştirildiğim gibi 2010 yılında Melo için benzer eleştiriler yapıldı. Melo'nun Galatasaray'ı düşünerek oynaması lazım. Milli takıma gitmesine gerek yok belki de. Galatasaray'da mutluyken boşuna stres yapmasın" ifadelerini kullandı.