G.SARAY’DA son iki sezondur yaşanan “Melo’nun geleceği” sorunsalı bir kez daha gündemde. Ancak Sambacı ve menajerinin oyunları da geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başladı. Bonservisi Juventus’ta olan Sambacı için Nisan ayı sonunda 6.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayan sarı-kırmızılılar, talip çıkmaması halinde Melo için daha düşük bir teklif vermeye hazırlanıyor.
ANCAK Brezilyalı’nın menajeri ise bu sürede yine sorun yaratmayı sürdürüyor.
İlk sezonunda yıllık 3.3 milyon Euro alan ve maç başı da 30 bin Euro kazanan Melo’ya geçen sezon ise 2.5 milyon Euro ve 25 bin Euro da maç başı ücret ödenmişti.

SAO PAULO YALANLADI
G.SARAY yönetimi bu yıl ise garanti ücreti ile maç başını rakamını azaltmak istiyor. Bunun için de 2 milyon Euro ve maç başına da 20 bin Euro teklif etmek için nabız yokluyor. Ancak Melo için istenilen rakam ise 2,5 milyon Euro ve maç başına da 30 bin Euro. Marsbahis Bu isteği astronomik bulan Cimbom ise işi ağırdan alırken Melo’nun menajeri Jose Rodrigo Baster ise Avrupa’nın ünlü kulüplerinin Melo’yu istediğini iddia edip G.Saray’ı ikna etmeye çalışıyor. Ancak Manchester City, Borussia Dortmund ve Sao Paulo’nun istediği iddia edilen Melo için Brezilya kulübü de dün “Listemizde kesinlikle yok” açıklaması yaparak iddiaları yalanladı.
G.SARAY’IN Juventus ile görüşmeleri yürüttüğü ve makul bir bonservis bedeline ikna etmeye yakın olduğu öğrenilirken Melo’nun istediği ücret için 3 yıl da sözleşme yapmak istemesi ile kabaran rakamlar sarı-kırmızılıları çileden çıkarıyor.

Alternatifi Guilavogui

MELO ile anlaşamama ihtimaline göre Fatih Terim alternatif ismini yönetime iletti: Josuha Guilavogui. Fransa’da Saint Etienne forması giyen 22 yaşındaki orta sahayı, Melo transferi gerçekleşmemesi halinde yönetime öneren Terim, bu ismi genç olmasından dolayı da istiyor.
Kulübü ile 2016 sonuna kadar sözleşmesi bulunan Fransız orta sahanın bonservisi 4.5 milyon Euro civarında. Kulübü ile 116 maça çıkan Guilavogui, 12 de gol buldu.

Skorer