ASLAN’DA ön libero için Melo ve Wellington konusunda dengeler her geçen gün değişiyor. 2 sezondur G.Saray forması giyen Felipe Melo için Juventus’un 6.5 milyon Euro talep etmesi ve ardından da oyuncunun da yıllık ücretini 3.5 milyon euro’ya yükseltip 4 yıllık sözleşme istemesi sarı-kırmızılıların geri adım atmasına neden olmuştu.

WELLINGTON için Sao Paulo ile 2 milyon Euro kiralama bedeli ve yıllık 1.8 milyon Euro da ücret karşılığında anlaşan yönetim, teknik heyetin Melo’da ısrar etmesi ile birlikte yeniden Pitbull’a döndü. Wellington’ın daha uygun bir ücrete gelmesi nedeniyle ilk başta ‘olur’ diyen Terim’in daha sonra ibreyi eski oyuncusuna çevirmesiyle birlikte işler yeniden karıştı.

‘GERİ ADIM ATTILAR’

HEM Melo hem de Wellington ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılıların Melo transferi için 2 beklentisi var... İlki oyuncunun 4 yıllık sözleşmeden vazgeçip yıllık 2+1 yıllık öneriyi 2.9 milyon Superbahis Euro karşılığında kabul etmesi.

İKİNCİSİ ise Juventus’un tavrı. G.Saray’ın, Wellington ile anlaşmasının ardından İtalyan ekibinin de yelkenleri suya indirdiği ve bonservisi azaltmayı planladığı öğrenilirken Juventus’un 5 milyon Euro’yu kabul etmesi halinde Melo’nun yeniden sarı-kırmızılı formayı giyeceği kaydedildi.

Vatan