Melo’nun taşıdığı 3 numara Bülent Korkmaz ile özdeşleşen bir formaydı, kendisine şimdi Felipe Melo’nun 3 numaralı formayı giymesi hakkında ne düşündüğünü sorduğumuzda “Melo’yu kendime benzetiyorum” şeklinde bir cevap vermişti. Bu konu hakkında ne söylemek ister?

Öncelikle tabi ki kaptanımızın bu düşüncelerine çok teşekkür ediyorum. Böyle düşünmesi beni çok onurlandırdı. Diğer taraftan saha içi ve saha dışı birbirinden çok farklı olaylar. Birbirine karıştırılmaması gerekiyor. Sahaya çıktığımız zaman Galatasaray arması için savaşıyorsunuz, Galatasaray forması için ter döküyorsunuz. O yüzden bambaşka bir karakter çıkabiliyor ortaya. Ama saha dışında ben de herkes gibi bir insanım. Aileme çok değer veriyorum ve sevdiklerimle, arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum. Herkesin yapması gerektiği şekilde yaşıyorum.

Kendisinin yeni bir markası var ve bu markada da pek çok ürün var. Bu fikir nereden doğdu?

Bu fikir tamamen çocuklarımdan çıktı. çünkü Messı’nın, Crıstıano Ronaldo’nun markalarını görüyorlardı. bana “Baba sen neden böyle şeyler yapmıyorsun? gözlük, t-shırt, telefon kabı neden yapmıyorsun?” diye soruyorlardı. bu markanın çıkmasının sebebi tamamen çocuklarım.

Melo’yu sevenler nerede ulaşabilirler?

Şu an için lidyana internet sitesinden alabilirler, lidyana sonuçta çok önemli bir marka. çok tanınmış bir marka. oradan “Felipe Melo” diye arattıklarında mutlaka zaten karşılarına bu ürünler çıkacaktır. Şu anda burada bulunmayan bazı ürünler de var. Orada daha fazla ürün çeşidi görebilirler. Diğer taraftan şu anda taktığımız gözlükler üzerinde de çalışıyoruz. Ben tabi bir manken değilim, bir futbolcuyum. Ama umarım yaptığımız tasarımları Galatasaray taraftarları beğenir ve alırlar.

Ben de bir Melo hayranıyım. Melo hayranları sosyal medyadan da sevgilerini hep paylaşıyor… 

Sizin gösterdiğiniz sevgi beni inanılmaz mutlu ediyor. Diğer taraftan bütün taraftarlarımızın hem saha içinde hem saha dışında göstermiş olduğu ilgi ve sevgi beni çok mutlu ediyor. Onun için ben de elimden geldiği kadar sosyal medyada bir şeyler paylaşmaya çalışıyorum. Takipçilerime cevap vermeye çalışıyorum, onlarla hep iç içe olmak istiyorum. Bazen forma çekilişleri yapıyoruz. Markalaşma süreci de beni sevenlerle bir araya gelebilmem açısından bir fırsattır diye düşünüyorum.