Türkiye'ye geldikten sonra kulüpte yaşananları anlatan başarılı orta saha, "Ben gelmeden önce 8. sıradaydık ve gerçekten kötü bir sezon geçirmiştik. Muslera ve Eboue gibi yıldızlar geldi, bu sezon da Sneijder ve Drogba kadroya katıldı. Bunlar beni çok mutlu etti. Yüksek seviyede oynayabilmek için tecrübeye ihtiyacınız var. Ben de üst düzy bir oyuncuyum bu mekanizmada, ama sadece 'bir oyuncuyum'." dedi.

"TERİM BENİ ÇALIŞTIRIYOR"

Fatih Terim'den övgü ile bahseden Melo, "İmparator her şeyi kazandı ve gerçekten çok iyi. Bunu biliyorum çünkü muhteşem antrenörler ile çalıştım. Prandelli, ki benim için efsanedir, Emery, Dunga, Luxemburgo... Conte ile 1 ay geçirebildim. Terim benim çalışmamı sağlayan muhteşem bir hoca, ve onunla çok çalışıyorsun." dedi.

"FENER'İN GEÇMESİNE TAHAMMÜL EDEMEZDİM"

Bu sezon Elazığspor karşılaşmasında kaleye geçerek kurtardığı penaltı ile ilgili de konuşan Brezilyalı, "Bundan önce kaleye en son geçtiğim maç çocukken kumsalda yaptığımız bir maçtı. Türkiye'de her deplasman zor, küçük bir şehir olsa bile. 1-0 yendik ve Muslera 90'da atılmıştı. Eğer golü yeseydik penaltıdan Fener bizi geçebilirdi. Buna tahammül edemezdim, eldivenleri aldım ve Tanrı'nın benimle olduğuna inandım. Sadece buydu" ifadelerini kullandı.
Kolaybet />
"BU YAZ NE OLACAK GÖRECEĞİZ"

Galatasaray'ın Avrupa'nın devleri arasına katılmasına rağmen eksik bir şeyleri olduğunu söyleyen 30 yaşındaki oyuncu, "Tek fark üst düzey arenada kalabilmek. Bayern, Barça, Real, United: hepsi 'organik' ve istikrarlı. Galatasaray da diğer taraftan bir kazanma mentalitesine sahip. Şimdi bu yaz ne olacağını göreceğiz; büyümek mi istiyorlar, yoksa..." diye konuştu.

"AĞZIMIZDA ACI BİR TAT KALDI"

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile oynadıkları mücadele ile ilgili de konuşan Felipe Melo, "İnandım, gerçekten inanmıştım. Real Madrid güçlüydü, fakat biz hiç korkmadık. Ağzımızda acı bir tat kaldı. Drogba'ya penaltı verilse daha farklı bir şekilde o mücadeleyi sonuçlandırabilirdik. Ondan sonra şampiyonluk için daha da kenetlendik. "Real Madrid'i yeniyorsak, her takımı yeneriz" anlayışını benimsedik. şeklinde anlattı.

"İTALYA'DAN SICAK İLİŞKİLER"

Taraftarlarla olan iyi ilişkisini değerlendiren Sambacı, "Türkiye'de İtalya'dan daha sıcak ilişkiler var. Güney Amerika'daki gibi tutkulu ve bu da oynamak için muhteşem. Futbol çılgınlığı da gittikçe yükseliyor. Bir kupa maçında yedeklerle oynasan bile 70000 kişi olabiliyor." dedi.

JUVE 7 İSTİYOR, YILLIK 4 MİLYON TEKLİF VAR!

Haberde ayrıca, Melo'nun bütün özverisine rağmen, Galatasaray'ın Brezilyalı'nın performansından memnun olmadığı için görüşmelerde ileriye gidilemediği belirtilirken, Fatih Terim'in gerçekten istemesi durumunda Başkan Ünal Aysal'ın Melo'yu kadroya katacağı vurgulandı.

Juventus'un transfer için 7 milyon euro bonservis bedeli istediği de iddia edilirken, Sao Paulo'nun yıllık 4 milyon euroluk bir sözleşme teklifiyle yetenekli oyuncunun karşısına çıkmaya hazırlandığı öne sürüldü.