Galatasaray’da Felipe Melo’ya Katar’dan 10 milyon euroluk bir teklif geldiği ortaya çıktı. Ancak menajer Bayram Tutumlu’nun iddiaları ile Brezilyalı futbolcuya gelen sürpriz öneri yeni bir boyut kazandı. FIFA menajeri Tutumlu, 30 yaşındaki sambacı için Başkan Ünal Aysal ile temas kurduğunu ama olumsuz yanıt aldığını açıkladı. Tutumlu, Aysal’ın kendisine “10 milyon euro teklif ettiler, satmadık” dediğini ancak bunun doğru olmadığını ileri sürdü.

Brezilyalı futbolcunun eline maç başılarla beraber bir sezonda 5 milyon 212 bin euro geçtiğini, vergilerle kulüp için brüt rakamın 8.5 milyon euroya ulaştığını söyleyen Tutumlu, “Galatasaray, Melo’yu satarak çok kârlı bir iş yapabilirdi. Ancak bu fırsatı iyi değerlendiremediler” iddiasında bulundu.

Bayram Tutumlu, twitter hesabından da Başkan Ünal Aysal’a yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, “Ünal Aysal yalanı fabrika gibi üretiyor. Galiba eski Barcelona Başkanı Laporta’yla yarışıyor. Benim Galatasaray’a adam satma gibi bir düşüncem yok. Adam almak istiyorum. Galatasaray’ı külfetten kurtarmak için” ifadelerini kullandı.

Milliyet