Teknik direktör Roberto Mancini'nin ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Davide Astori için görüşmelerini sürdüren ancak talep edilen bonservis belinden dolayı sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı yönetim diğer bir yandan da transfer listesinde olan 25 yaşındaki Cheikhou Kouyate için nabız yokluyor.

ANDERLECHT BAŞKANI: "G.SARAY TEKLİF YAPTI"

Galatasaray'ın Senegalli stopere olan ilgisi için Anderlecht Başkanı Van Holsbeeck'ten bir açıklama geldi. Kouyate için bir çok takımdan teklifler aldıklarını ifade eden Holsbeeck, "Galatasaray'dan bir teklif aldığımız doğru ama tek talip Türk kulübü değil. Valencia, Sevilla ve Salzburg ile de bazı görüşmelerimiz, son olarak da West Ham United yetkilileriyle bir görüşme yaptık. En iyi kararı vermek için biraz zamana ihtiyacımız var" dedi.

MENAJERİ DE G.SARAY'I AÇIKLADI

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Kouyate için Türk menajer Saffet Balkan'dan da bir açıklama geldi. Balkan, Galatasaray'ın oyuncu ile yakından ilgilendiğini doğrulayarak, "Galatasaray, oyuncumuz ile ilgileniyor ve Anderlecht ile bazı görüşmeler var." ifadelerini kullandı.

AYSAL'IN BELÇİKA KOZU

25 yaşındaki Kouyate için Galatasaray'ın 6.5 milyon avroluk bonservis bedelini gözden çıkarttığı ve başkan Aysal'ın da Belçika'daki ilişkilerini kullanarak transferi sonlandırmak istediği biliniyor. Galatasaray'a transferdeki en ciddi rakibin ise 9 milyon avroluk bonservis bedelini gözden çıkarttığı iddia edilen Valencia'nın olduğu belirtildi.