Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'nın menajeri, sarı-kırmızılı takımın Bruma'yı sadece peşin parayla satabileceğini söylerken, Genoa'dan gelen teklifin de kabul edilmediğini ifade etti.  
 
Galatasaray'a Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla alınan, ancak bu sezon fazla forma şansı bulamayan Bruma hakkında çıkan iddialara yeni bir açıklama geldi.
 
Dana önce Napoli, Sunderland, Monaco'nun da ilgilendiği söylenen Bruma için menajeri Marco Kırdemir konuştu. Kırdemir Galatasaray'ın Bruma'ya gelen teklifleri değerlendirmediğini söylerken, teklifte bulunan kulüplerden birinin adını açıkladı ve ''Biz Genoa ve Avrupa'nın birkaç takımından gelen teklifleri Galatasaray'a ilettik ancak Galatasaray önerilen teklifleri kabul etmedi'' ifadelerini kullandı.
 
Kırdemir Galatasaray'ın taksitle oyuncuyu göndermeye razı olmadığını da ''Eğer bir kulüp Bruma'yı istiyorsa, Galatasaray'a gerekli ödemeyi peşin yapmalı'' sözleriyle dile getirdi.
 
İngiliz basını son olarak Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma ile Manchester United ve Chelsea'nin de ilgilendiğini iddia etti.