Sarı kırmızılılar ile ligde son olarak 4-0'lık Başakşehir mağlubiyetinde sahada kalan Hollandalı yıldız, bu mücadeleden sonra oynanan 3 maçın da tamamında sahada yer alamadı. Prandelli'nin, kritik Trabzonspor karşılaşmasında yıldız futbolcu Wesley Sneijder'ı yedek oturtması ortalığı karıştırdı. Bu durumun ardından yıldız oyuncunun menajeri Guido Albers, Bugün Tv'ye önemli açıklamalar yaptı.

Albers, "Neden yedek kaldığını bilmiyorum. Galatasaraylı yöneticilerle görüşeceğiz. Hiçbir kulüp Sneijder'e 20 milyon euro vermez" dedi.

"SNEIJDER KALMAK İSTİYOR AMA..."
İşte Albers'in konuyla ilgili çarpıcı açıklamaları:

"Galatasaray yönetimiyle çarşamba günü Brüksel'de bir araya geleceğiz. Sneijder konusunu konuşacağız. Bu önemli bir durum ve o gün konuşacağız. Neden ilk 11'de değil, gerçekten bunu bilmiyorum. Sneijder, Galatasaray'da kalmak istiyor ama yedek kulübesinde kalıyor. Kimse yedek kulübesinde kalmak istemez. Bu karar, Prandelli'nin kararı. Sneijder bir şey yapamaz. Burada önemli olan hep böyle mi olacak, gelecek planı nedir? Görüşmede kontrat uzatılması konusunu soracağız. Eğer hayır derlerse tamam diyeceğiz ve sözleşme bitimi olan Haziran 2016'ya kadar Galatasaray'da kalacak. Basında yazılanlar doğru değil çünkü Galatasaray ile sözleşmesi var. Bu teknik direktörün kararı. Sneijder milli takımdan geldiği için uygun olmadığını düşündüler. Sneijder her zaman ilk 11'de başlamak istiyor ama yedek kalınca kabul etmekten başka ne yapabilir? Bir ay önce de yedek kaldı. Buna artık alışmak zorunda. Her hafta Prandelli yedek bırakıyor ama dünyada hiçbir kulüp 20 milyon euroyu verip Sneijder'ı almaz."

Öte yandan Hollandalı futbolcunun milli maç için gittiği ülkesinde Galatasaray'da oynadıkları sistemi eleştirip, "Sahada adeta yürüyoruz" sözüne sinirlenen Prandelli'nin, Wesley Sneijder'i bu nedenle Trabzon maçında yedek kulübesinde başlattığı iddia edildi. İtalyan hocanın bu kararı 'ceza' olarak yorumlandı.

AA