Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan renklerine bağladığı Bruma'nın adı Portekiz devi Porto ile anılırken konu hakkında menajeri Catio Balde'den açıklamalar geldi.

Portekiz Kulübü'nün Galatasaray'a 10 milyon avro ödediği ancak sözleşmede yazan maddeden dolayı transferin gerçekleşmediği konuşulurken bu iddia yalanlandı.

Balde, Bruma'nın Galatasaray ile olan sözleşmesinin ilk 3 sezonunda, Portekiz'de Sporting Lisbon'dan başka bir kulübe gidemeyeceğini vurguladığı açıklamasında, "Porto mu? Bu asılsız... Bruma'nın Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi var. 2015/16 sezonu sonuna kadar, Porto, Benfica ve Braga'da da oynayamaz, ama bunun yasal bir geçerliliğinin olup olmadığını bilmiyorum." sözlerini kullandı.

LAZIO KİRALAMAK İSTİYOR

Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlıktan sonra bu sezon Hamza Hamzaoğlu'nun gelişi ile forma şansı bulan 20 yaşındaki kanat oyuncusunu Lazio, 1,5 milyon Euro karşılığında 1 yıllığına kiralamak istiyor.

İlk etapta bonservisini almaya yanaşmak istemeyen Lazio'nun Portekizli genç futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği ifade edildi. İtalyan basınında çıkan iddialara göre, Bruma ile ilgilenen kulüpler arasında Everton ve Borussia Dortmund da var.