Manchester United ile oynadığı hazırlık maçından 5-2 mağlup ayrılan ve 13 Ağustos'ta Konya'da Beşiktaş ile oynayacağı Türkiye Süper Kupa finaline kadar transferlere son noktayı koymayı planlayan Galatasaray, Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva'dan sonra bir başka orta saha oyuncusunu da kadrosuna katmak üzere...

Hertha Berlin forması giyen 24 yaşındaki Tolga Ciğerci ile yapılan görüşmelerde gurbetçi oyuncudan "Gelirim" yanıtını alan ve prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi, Hertha Berlin ile masaya oturacak. Alman kulübüyle bir yıllık kontratı kalan Tolga Ciğerci için Galatasaray'ın 2 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Emre, Rodriguez, Bilal gibi orta saha oyuncularının ayrılığı sonrasında bu bölgede kadro derinliğini kaybeden Galatasaray, Tolga Ciğerci transferine bu hafta içinde son noktayı koymayı planlıyor.

TOLGA CİĞERCİ NE YAPTI?

Kiralık olarak forma giydiği Hertha Berlin'in 2014 yılında 3 yıllık kontratla renklerine bağladığı Tolga Ciğerci son dönemde Almanya'da yetişen en yetenekli gurbetçi oyunculardan biri...

Geçen sezon Bundesliga'da 16 maça çıkan 24 yaşındaki Tolga Ciğerci, Almanya'da altyapısından yetiştiği Wolfsburg'un yanı sıra Borussia Monchengladbach formasını da kiralık olarak giymişti.