ESM'in, Barcelona'nın golcüsü Luis Suarez'e Altın Ayakkabı'yı verdiği organizasyonun beklenmedik konuğu elbette Lionel Messi'ydi.

Messi'ye A Milli yıldızımız Arda Turan'la, yani bir başka deyişle takım arkadaşıyla ilgili düşüncelerini sorduk. İşte hepimizin merak ettiği Messi'nin, Arda ile ilgili düşünceleri soruldu.

İşte Messi'nin sözleri.. "Arda çok özel bir oyuncu" "Arda çok önemli bir oyuncu. Hepimiz onun çok özel bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Zaten bu yüzden de kulüp onu transfer etti. Bize farklı pozisyonlarda oynayarak katkıda bulunuyor. 6 ay futbol oynamadığı dönem, onun için gerçekten çok zordu. Ancak bu dönemi çabuk atlattığını düşünüyorum."

'Umarım ülkesi için oynar'

"Barcelona, özel bir oyuncu olduğu için Arda'yı transfer etti. Artık onun, takımın önemli bir parçası haline geldiğini düşünüyorum. Onun neden milli takıma alınmadığını bilmiyorum. Tek söyleyeceğim; umarım yeniden ülkesi için oynama şansı bulur"

'Onun farklı bir stili var'

"Atletico Madrid'de başardıklarını burada daha üst seviyeye çıkartacaktır. Bu sezona çok iyi başladı, hem goller atıyor hem de asist yapıyor. Takımın önemli parçalarından biri haline geldi. Bu kadar çok maç yapan bir takımın, onun gibi bir oyuncuya sahip olması çok önemli. Bazen benim, bazen Neymar'ın, bazen de Rakitic ve İniesta'nın yerinde oynuyor. Bu, herkesin yapabileceği bir şey değil. Onun İniesta'nın yerini alacağı ya da onun gibi olacağı görüşüne katılmıyorum. Her oyuncunun stili farklıdır. Arda'yı da diğer oyunculardan ayıran özellikler var. Oyun görüşü ve tekniği yüksek bir isim. Bize kupalar kazanma yolunda büyük yardımları olacaktır. Onun neden milli takıma alınmadığını ise bilmiyorum, o yüzden yorum yapamam. Tek söyleyebileceğim, umarım en kısa zamanda ülkesi için oynama şansını tekrar yakalar."