Adı Galatasaray'la anılan Joel Campbell'ın Benfica'ya Emirates Kupası'nda attığı gol, Kosta Rikalı oyuncunun Arsenal'deki yerini sağlamlaştırmasını sağladı. Teknik direktör Arsene Wenger'in geleceğe yönelik planlarında yer verdiğini belirttiği Kosta Rikalı futbolcunun Benfica'ya attığı golle birlikte takımdan ayrılmasının çok zor olduğu ifade edilirken, İngiliz basınında çıkan haberlerin aksine Galatasaray'a kiralanmasının zor olduğu tahmin ediliyor.

WOLFSWINKEL İMZALIYOR
Campbell 5-1 kazanılan Benfica mücadelesinde nefis bir vuruşla ağları bulmuştu. Galatasaray yönetimi de ibreyi mecburen Mevlüt Erdinç'e çevirdi. Saint Etienne'le orta yolun bulunması bekleniyor. Zaten Fransız ekibi de takımın forvet hattına takviye yaptı. Le Progres'nin haberine göre Fransız ekibi, Hollandalı golcü Ricky Van Wolfswinkel'i cuma günü Sağlık kontrolünden geçirdi. 25 yaşındaki golcüyle bugün resmi sözleşme imzalanacak.

SATACAKLARI İÇİN ALDILAR
Bu Transfer hamlesi, "Saint Etienne, Mevlüt'ü Galatasaray'a satacağı için golcü aldı" şeklinde yorumlandı. Mevlüt Erdinç'le daha önceden anlaşma sağlanmıştı. Milli futbolcunun çok iyi bir G.Saray taraftarı olduğu biliniyor. Mevlüt'ün ailesi de Galatasaraylı… Sarı-kırmızılı ekibin 5 milyon Euro civarında bir bedelle Mevlüt'ün tapusunu alması bekleniyor. Mutlu son yaşanırsa Mevlüt yabancı kontenjanı sıkıntısına da ilaç gibi gelecek.

Amkspor