Görüşmeye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Pierre Frelot ve Bülent Tulun katıldılar. Bilindiği gibi Galatasaray'ın Didier Drogba'dan dolayı Pierre Frelot ile iyi ilişkileri var.

Galatasaray Mevlüt'e yılda 1 milyon 800 bin Euro ve maç başına 15 bin Euro teklif etti. 4 senelik sözleşmede artışlar yılda 100 bin Euro olarak sunuldu. Erdinç'in menajeri Frelot teklife olumlu yaklaşırken arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Galatasaray Frelot'ya Saint Etienne ile görüşmesi için yetki verdi. Frelot Galatasaray için oyuncunun kulübü Saint Etienne ile de bonservis pazarlığı yapacak. Saint Etienne Mevlüt Erdinç'i geçen sezon başında 5 milyon Euro'ya Rennes'den renklerine katmıştı. Mevlüt geçen sezon Fransa Ligi'nde 27 maçta 11 gol attı.

Fenerbahçe de Mevlüt Erdinç transferinde devrede. Sarı-lacivertliler oyuncunun kulübü ile görüşmeliri sürdürüyorlar. Bu transferin en geç bir hafta içerisinde iki külüpten birine bitmesi bekleniyor.

Toplantı sırasında Lyon'da oynayan Befetimbi Gomis transferi de masaya yatırıldı. Ama başkan Ünal Aysal "5+3 bizi zora soktu. Kimseyi satamadık daha. Şu anda anlaşsak bile imza atamayız. İmza atarsak da kimseyi gönderemeyiz. Zor durumda kalırız" diyerek transferi şimdilik rafa kaldırdı.