Yönetimin 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Michel Babatunde için Raja Casablanca Başkanı Boudrika’yla temasa geçtiği ve ilk teklifini yaptığı ifade edildi

Gelecek sezon bütçesini aşmak istemeyen, genç ve başarıya aç oyunculardan oluşan bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray bu yönde adımlar atmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, ilk olarak Fas'ın Raja Casablanca takımında forma giyen Nijeryalı Michel Babatunde için harekete geçti. Raja Casablanca'nın başkanı Mohamed Boudrika'yla doğrudan temasa geçen Galatasaray, 23 yaşındaki başarılı orta sahayı tüm haklarıyla transfer etmeyi planlıyor. 

Ajansspor ve Fotomaç'ın iddiasına göre, Nijerya milli takımının da formasını giyen ve Galatasaray'ın kendisini istediği duyunca sevinçten havalara uçan Babatunde'yi uzun süredir takip eden sarı-kırmızılıların, bu transfer için 1 milyon euro önerdiği ifade edildi.

Oyun zekasıyla ön plana çıkıyor

Bilal Kısa, Emre Çolak ve Jose Rodriguez'in performansından memnun kalmayan Galatasaray bu ay içerisinde Fas Kulübü Başkanı Boudrika'yla bir kez daha bir araya gelerek transferi sonuçlandırmayı amaçlıyor. Topla iyi ilerliyor olabilmesi, gücü ve oyun zekasıyla dikkat çeken Michel Babatunde, sağ kanat ve forvette oynuyor; iki ayağını da kullanabiliyor olması nedeniyle, görev verildiğinde sol çizgide de oynuyor.