Galatasaray TV'ye konuşan John Obi Mikel; "Harika ama zor bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en kuvvetli takımlarından biri. Chelsea oraya giderek, tutku taraftarlar önünde, Şampiyonlar Ligi eşleşmesinin ilk ayağını oynayacak. Galatasaray taraftarı, tüm takımı ve oyuncuları kusursuz şekilde destekliyor. Atmosfer harika olacak. Sabırsızlıkla beklediğimiz bir maç. Umarım orada iyi bir sonuç ve Londra'ya avantajlı skorla dönebileceğimiz bir galibiyet alabiliriz" dedi.

Drogba'nın eski bir Chelseali olduğu hatırlatılınca ise Mikel şöyle konuştu: "Ayrıldıktan sonra Chelsea'ye karşı ilk kez oynayacak. Burada eski takım arkadaşları var. Onunla birlikte çok savaş verdik. Kupalar kazandık, maçlar kaybettik. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Kulüpten ayrıldıktan sonraki ilk maçında ona karşı oynamak güzel olacak. Onun da bu maçı dört gözle beklediğine eminim. Hem onun için hem de bizim için duygusal bir maç olacak. Didier Drogba, harika bir futbolcu. Her zaman da öyle oldu. O, karşılaştığı her takımın canını yakan bir oyuncu. Bunu onun arkadaşları olarak çok iyi biliyoruz. O'nun neyi planladığını, neler istediğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Herkesi etkilemek ve hâlâ bir şeyler yapabileceğini göstermek isteyeceğinden eminim. Bunu yapmaması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz"

Drogba'nın dışında Sneijder'i de iyi tanıdığını belirten Jhon Obi Mikel, sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray maçlarını izliyorum. Ama futbolcularının isimlerini tam olarak bilmiyorum. Mancini yönetiminde çok iyi bir takım olduklarını düşünüyorum. Mancini, çok iyi bir teknik adam. İtalya ve Manchester City ile İngiltere'de çok iyi işler yaptı. Eminim Galatasaray'da da aynı şekilde devam edecektir. Ama bir teknik adamın istediği takımı oluşturması için zamana ihtiyacı vardır. Onu da zamanla göreceğiz. Ama maçı dört gözle beklediğimizi söyleyebilirim."