Gökhan Töre sahadaki performansı kadar saha dışındaki vukuatlarıyla da gündemden düşmedi. Hatta F.Bahçe derbisinden sonra izinli olmamasına rağmen sabaha karşığı gittiği bir barda silahla sırtından vurulan Gökhan'ın kendisini Beşiktaş'tan koparan asıl olaya haftalar önce imza attığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanmak için girişimde dahi bulunmamasının nedeni ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların kiralık olarak R.Kazan'dan kadrosuna kattığı milli futbolcuyu 30 Mayıs'a kadar 7.5 milyon Euro karşılığında bonservisiyle alma şansı bulunmasına karşın bu konuda girişimde bulunmaması ve pazarlığa dahi girmemesinin sebebini şampiy10 açıklıyor.

KURŞUNLARIN DA HEDEFİ OLDU!

SİYAH-beyazlıların 350 bin Euro kiralama bedeli ve 900 bin Euro garanti artı 10 bin Euro maç başı ücret karşılığında kadrosuna kattığı Gökhan sahadaki performansı kadar saha dışındaki vukuatlarıyla da gündemden düşmedi. Hatta F.Bahçe derbisinden sonra izinli olmamasına rağmen sabaha karşığı gittiği bir barda silahla sırtından vurulan Gökhan'ın kendisini Beşiktaş'tan koparan asıl olaya haftalar önce imza attığı ortaya çıktı.

‘Belinde silahla dolaşan adamla işimiz olmaz’

Ünal Aysal’ın danışmanlığını yaparken, G.Saray’ın Almanya Altyapı Proje Koordinatörü olarak atanan Bülent Tulun’un Gökhan Töre tespiti çok konuşulacak. Tulun, genç futbolcunun adının sarı-kırmızılı kulüple anıldığı dönemde barda silahla vurulmasına atıfta bulunarak yakın çevresine “Belinde silahla dolaşan adamla işimiz olmaz” dediği ortaya çıktı.

3-4 KİŞİ ODAYA DALDILAR

KÖLN’DE doğan, aslen Samsunlu bir ailenin çocuğu olan Gökhan'ın, aralarında Almanya’dan kalan husumet olduğu öğrenilen Hamburg'lu Hakan Çalhanoğlu ve Bayer Leverkusen’li Ömer Toprak'la yaşadığı olay akıllara durgunluk verdi. İstanbul’daki Milli Takım kampında Ömer ve Hakan'ın odasına dışarıdan gelen birkaç arkadaşıyla adeta baskın yapan genç futbolcu, iki ismi silahla tehdit etti. Hatta Gökhan ve yanındakilerin iki futbolcunun ağzına silah soktuğu da iddia edildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ DE OLAYDAN HABERDAR

Fikret Orman ve bazı yöneticilerin de bu olaydan haberdar oldukları öğrenildi. Bu hadisenin ardından F.Bahçe maçı sonrası Gökhan'ın silahla yaralanmasına neden olan olayın da tüm detaylarına ulaşmalarına rağmen takımın 2.’lik şansı nedeniyle sadece para cezası kesen siyah-beyazlılar sezon sonu kararını verdi. Ve Gökhan'ın Beşiktaş macerası son buldu.

Kaynak: Vatan