Galatasaray, Bruma defterini kapattı. Sarı-kırmızılıların gündemindeki ilk isim olan Portekizli genç yetenek için Monaco devreye girdi ve hesaplar bir anda alt üst oldu.

Fransız ekibi dün sabah Sporting Lizbon’a tam 16 milyon euroluk baş döndüren bir teklif yaptı. Portekiz Futbol Federasyonu’nun ardından Tahkim Kurulu’nun da Sporting Lizbon lehine karar vermesi ve oyuncunun serbest kalma olasılığının ortadan kalkmasıyla beraber sarı-kırmızılılar dün yeni bir girişimde bulundu.

Cim-Bom, Sporting Lizbon’a 8 milyon euro önerirken alınan yanıt soğuk duş etkisi yarattı. Portekiz kulübü sadece 1 sezon daha mukavelesi kalan ve yönetime rest çekerek kadro dışı kalmayı göze alan 19 yaşındaki Bruma için Monaco’nun 16 milyon euro teklif ettiğini bildirdi. Sporting Lizbon, Bruma’yı, bu sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Fransız kulübüne satacağını da duyurdu. Bu gelişme üzerine apar topar durum değerlendirmesi yapan sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Fatih Terim’in aylardır istediği oyuncudan vazgeçti.

Alternatifler var

Real Madrid, Chelsea ve Porto gibi kulüplerden daha iyi teklif yapmasına rağmen Monaco’nun devreye girmesiyle Bruma’da hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, transferde rotasını alternatif isimlere çevirdi. Fatih Terim’in, 3-4 genç oyuncuyla ilgilendiği ve transfer operasyonunun önümüzdeki hafta başlayacağı ifade edildi.

Skorer