Gelecen sezon için Premeir Lig ekiplerinden Manchester United ile anlaşması beklenen Mourinho'nun,yıldız futbolcumuz Wesley Sneijder'i transfer listesine aldığı öğrenildi.

Gelecek sezon Manchester United’ın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Teknik Direktör Jose Mourinho, Wesley Sneijder’ı transfer listesine aldı. Portekizli çalıştırıcı, Chelsea’yi çalıştırdığı dönemde de kadrosunda görmek istediği Hollandalı yıldızı yakından takip ediyordu.

BONSERVİSİ 7.5 MİLYON EURO

İngiliz basını, Jose Mourinho’nun Manchester United’a gideceği yönündeki iddialarını dün de sürdürdü. Hatta, Portekizli teknik adamın ManU yöneticileriyle anlaştığı, transfer listesini bile sunduğu kaydedildi. Listede Wesley Sneijder’in isminin de bulunduğu öne sürülüyor. Sneijder’in sezon sonunda serbest kalma bedeli 7.5 milyon Euro.

YILDIZLAR DÖNDÜ

Cezaları nedeniyle ligdeki Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyen Podolski ve Sneijder, kupadaki Akhisar maçı ile takıma dönüyor. İki futbolcunun da bugün ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Podolski bu sezon 12 gol atıp 4 asist yaparken, Sneijder ise 5 gol, 9 asistlik bir performans ortaya koydu.