Uzun süredir İngiltere basını meşgul eden Sneijder'in Manchester United'a transfer olacağı yönündeki haberlere bir yenisi daha eklendi.

İngiliz Express gazetesinde çıkan habere göre; Manchester United, Sneijder'i kadrosuna katmak için Galatasaray'a Nani ya da Valencia'dan birini önerecek. Geçtiğimiz günlerde de iç ve dış basında; Galatasaray'ın Nani ve Valencia ile ilgilendiği yönünde haberler yer almıştı.

Sarı - Kırmızılı ekibe transfer olmadan öncesinde de Manchester United'ın transfer gündemine gelen Sneijder'in sakatlığı gerekçesi ile İtalya'ya gitmesi, akabinde kulüpten ve teknik direktör Mancini'den bu konuda çelişkli açıklamalar gelmesi Hollandalı yıldızın transfer olacağı iddialarını güçlendirmişti.

MANCHESTER UNİTED HAZIR!

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Manchester ekibinin, orta sahada çektiği yaratıcı oyuncu eksikliğini Sneijder ile doldurmak istediği ifade ediliyor. Nani ve Valencia gibi iki etkili kanat oyuncusunun, takımdan ayrılmak istedikleri yönünde iddialar Ada basınında sıklıkla yer alırken, kırmızı -şeytanların da bu oyuncuları Sneijder transferinde takasta kullanmaya hazır oldukları belirtiliyor.

Öte yandan; Sarı - Kırmızılıların 29 yaşındaki Sneijder için 12 milyon Avro bonservis talep ettiği, Manu'nun ise nakit ödemek yerine takas yolu ile bu transferi sonlandırmak istediği ifade ediliyor.

Süper Lig'in yabancı kontenjanı uygulamasına da vurgu yapan Express gazetesi; Galatasaray'ın 6 -0-4 kuralı neticesinde bir yabancıyı yollamak istediğini, bu nedenle Sneijder'in transferine onay verebileceklerini belirtiliyor.

Milliyet