Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, Konyaspor'a karşı 1-0 kazanılan maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

İşte Fernando Muslera'nın flaş röportajdaki sözleri...

"Önemli maçtı, zor bir maçtı. Rakibimiz Konyaspor, ne yaptığını bilen, organize olan bir takım. İkinci devreye iyi başlamamız, önümüzdeki maçları etkileyecekti. İyi mücadele ettik. Galibiyetin yolu mücadeleden, fedakarlıktan geçiyordu. Mücadele ettik, fedakarlık yaptık ve kazandık."

"EŞİM SAYESİNDE BU MAÇA ÇIKTIM"

"Maç boyunca kendimi iyi hissettim. Bir kaleci için eli her şeyi. Bugünkü maçta da çok önemliydi benim için. Doktorumuza teşekkür ediyorum, bu süreçte benim hep yanımdaydı. Maçtan önce yaptığı iğne, tedavisi. Eşime de çok teşekkür ediyorum. 4 parmaklı ilk eldiveni o hazırladı. Sponsorumdan 4 parmaklı eldiven gelmeden önce, o dikti eldivenleri. Onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum buradan. Bugün takımımı yalnız bırakmadıysam, onların sayesinde."

Muslera'nın ardından Martin Linnes de açıklamalarda bulundu:

"Galibiyet tabii ki de çok mutlu etti bizi. Zor bir maçtı, beraber oynamamız gereken bir maçtı. Zor bir rakibe karşı oynadık. Önemli bir 3 puan aldık.

Bugün gösterdiğim performanstan mutluyum. Sağ bek olarak oynadım. Bir bek olarak defansif görevler vardır, gol yemediğimiz için defansif görevlerimizi yerine getirdik. Ofansif olarak da iyi ortalar yaptım. Kendi performansımdan memnunum."