Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, Barcelona ve İngiliz takımlarının gündeminde olan Muslera'dan kolay kolay vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Bugün TV'de Özgür Sancar'la Yakup Çınar'ın sunduğu Sporextra Programı'na katılan Haznedaroğlu, Arda Turan'ın takıma dönüş için ise ‘'İspanya'daki gibi bir Arda gelecekse her zaman isteriz'' dedi.

İSPANYA'DA Kİ ARDA GİBİ GELECEKSE HER ZAMAN İSTERİZ

"Arda Turan Galatasaray'dan gittikten sonra Atletico Madrid'de futbolunu çok geliştirdi. Hem fiziken hem mental açıdan çok iyi bir futbolcu oldu. Galatasaray Arda'nın yuvasıdır. İspanya'da ki performansını burada da gösterecekse onu her zaman Galatasaray'a isteriz."

DAHA ARDA TURAN TRANSFERİNİN PARASI ÖDENMEDİ!

"Burak Yılmaz'a Atletico Madrid'in resmi bir teklifi var mı onu bilemiyorum. O tekliflerin muhattabı Futbol Şubemizin başındaki arkadaşlardır. Burak Yılmaz çok iyi bir golcü fakat hali hazırda Atletico Bahis Siteleri Madrid'in de Falcao gibi muhteşem bir forveti var. Atletico Madrid içinse bir şey söylemek istiyorum. Henüz Arda Turan'ın transferinden kalan para tam anlamıyla ödenmedi diye biliyorum. O yüzden şu anda bir alışveriş daha olur mu Atletico Madrid ile açıkçası bilemiyorum."

MUSLERA'DAN KOLAY KOLAY VAZGEÇMEYİZ

"Mondragon Galatasaray'dan gittikten sonra büyük zorluk yaşadık diyebiliriz. O dönemlerde genç Türk kaleci arkadaşlara şans verdik fakat hiçbirisi bu şansı değerlendiremedi. Bence Kaleci bir takımın en önemli oyuncusudur. Başarısız olduğumuz dönemlerde iyi bir kalecimizin olmaması büyük sebepti. Muslera çok iyi ve en önemlisi maç kurtaran bir kaleci. Onu kolay kolay bırakacağımızı düşünmüyorum.

TRANSFER KONUSUNDA GÜZEL GELİŞMELER YAŞANABİLİR

"Şu anda tüm Florya şampiyonluğa odaklı bir şekilde Sivasspor maçını bekliyor. O yüzden transfer konuşup oyuncuların motivasyonunu bozmak saçma olur. Sezon bittikten sonra temin edebilirim ki Galatasaray'ın başarısı için gereken her şeyi yapacağız. Galatasaraylı taraftarlar merak etmesin. Sezon sonu çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Ama şu anda transfer konuşmak için erken. Dediğim gibi her şeyden önce Şampiyonluğumuzu resmi olarak kazanmak istiyoruz. Diğer konular daha sonra."