Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan gitmek isteyen Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı kritik maça Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'dan yoksun çıkacak.

Sarı-kırmızılılar, 7. kez deneyimli file bekçisinin forma giyemeyeceği maç öncesinde büyük bir korku yaşıyor. Bugüne kadar Muslera'dan yoksun karşılaşmalarda sarı-kımızılıların kazanamaması akıllara 'Acaba mı?' sorusunu getirdi.

Uruguaylı file bekçisinin forma giymediği 4 Spor Toto Süper Lig maçında 7 puan bırakan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ise Kopenhag ve Real Madrid'e kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, Muslera olmadan sadece Sivasspor'u TT Arena'da 2-1 mağlup etti.

İDDAACILAR FARKLI SEÇİMLER YAPTI!
Ayrıca Muslera'sız 7 maçta da kalesinde gol gören Galatasaray'ın bu durumu bazı İddaa oynayacak olanların da ilgisini çekti. Gençlerbirliği'nin de gol atmasını düşünen bazı İddaaseverler 1,75'ten karşılıklı gol var seçeneğini tercih etti.

Bazı İddaaseverler ise Galatasaray'ın puan kaybedeceğini düşünerek 3,41'den 0-2 çifte şans ve 9,00 orandan Gençlerbirliği galibiyetini kuponlarda işaretledi.