Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Hodgkin Lenfoma hastası hayranı Zekiye Tebiş ile bir araya geldi.

Digitürk ve Bir Dilek Tut Derneği'nin birlikte yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında, çeşitli hastalıklarla mücadele eden çocuk ile gençlerin istekleri hayata geçirilirken, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera ile tanışmayı arzulayan 18 yaşındaki Zekiye Tebiş de Kayseri'den İstanbul'a gelerek hayalini gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı takımın bugünkü antrenmanı öncesi gerçekleşen buluşmada, Muslera ile birlikte öğle yemeği yiyip, sohbet etme imkanı bulan Zekiye'nin, bol bol da fotoğraf çektirdiği aktarıldı.

Muslera'yı çok sevdiğini ve kendisiyle tanışmayı her zaman çok istediğini vurgulayan Zekiye Tebiş'in, Galatasaray ve Muslera'ya duyduğu sevgiyi dile getirerek, "Çok fazla heyecanlandım. Dilim tutuldu ve sormak istediğim pek çok şeyi soramadım bile. Yine de çok mutlu oldum. Hayatımın en güzel anlarından birini yaşadım. Muslera tıpkı ekranda göründüğü gibi sempatik ve cana yakın biri" dediği aktarıldı.

Öte yandan, Zekiye Tebiş'in Muslera'ya ne zaman evleneceğini sorduğu ve kendisinin nikah şahidi olabileceğini de söylediği kaydedildi.