Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Benfica karşısında kazandığı maç ile ilgili açıklama yapan Fernando Muslera, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tüm takım arkadaşlarının son saniyeye kadar mücadele ettiği söyleyen Muslera, gruptan çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Kesinlikle kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını söyleyen Fernando Muslera, “Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi’nde maç kazanamıyorduk. Bu galibiyet güvenimizin geri kazanmamızı sağlayacak. Galatasaray her zaman Avrupa’da gruplardan çıkmayı hedefler... Galatasaray işte bu takım. Rakip Atletico Madrid olsun Manchester United olsun fark etmez. Her zaman kazanacak güçteyiz" dedi.

Futbolda iyi ve kötü anların olduğunu belirten Fernando Muslera, “Geçen sezona kötü başladık. Avrupa’da istemediğimiz sonuçlar aldık. Sonra aldığımız şampiyonluk moralimizi düzeltti. Bu sezon da yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Uyum süreci geçirdik. Avrupa’da galip gelememek özgüven eksikliğine neden oldu. Bu nedenle Benfica karşısında çok önemli bir galibiyete imza attık” değerlendirmesinde bulundu.

Bilal Kısa ise  çok önemli bir 3 puan aldıklarını söylerken, alışık olmadığı bir maç temposunda olmasına rağmen elinden geldiğini yaptığını belirtti.

İşte Bilal Kısa'nın Benfica maçı değerlendirmesi...

''Müthiş bir mücadele gösterdik. ligde olduğu gibi 1-0 geri düştük. Müthiş bir reaksiyon gösterdik. Çıkışımızz vardı bunu devam ettirmek istiyorduk. Kazanmaktan başka çaremiz de yoktu. Çok güzel bir galibiyet oldu, 3 puan aldık. Grupta iyi bir konuma geldik. Amacımız bu gruptan çıkmak, bugün bir adım attık. İnşallah devam ettireceğiz.''

''Alışık olmadığım bir durum. Gençlerbirliği maçını yendik, onun sevincini yaşayamadan Benfica maçı. Şimdi haftasonu Fenerbahçe maçı. Şu an benim için takım için her şey güzel gidiyor. İnşallah böyle devam eder.''