Teknik direktör Roberto Mancini’nin saha içinde oyuncularına yaptığı konuşmanın ardından başlayan antrenmanın ilk bölümünde fiziksel çalışmalar gerçekleştirildi. Ana bölümde ise taktik çalışmalar üzerinde duruldu. İki grup hâlinde çalışan takımımızdan bir grubu topla koordinasyon egzersizleri yaptı. Gruplar, daha sonra aralarında değişti. Bu çalışmanın ardından Real Madrid maçına ilk 11’de başlayan oyuncular antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptı.

Fernando Muslera, tedavisinin ardından takımdan ayrı salonda ve sahada özel bir program eşliğinde çalıştı. Hamit Altıntop’un rehabilitasyon sürecine özel egzersiz programları eklendi. Oyuncumuz, program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Kasımpaşa maçına yetişmesi zor

Fernando Muslera ve Hamit Altıntop dışındaki tüm oyuncular antrenmanda yer aldı. Henüz takımla birlikte çalışmalara katılmayan Muslera'nın Pazar günü oynanancak Kasımpaşa maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak bu karşılaşma için kampa girecek.