Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’u 2-1 yendikleri karşılaşmada Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak’ın farkın daha fazla olmasını engellediğini söyledi.

Fernando Muslera, “Kazanılması gereken 3 puandı. Rakibimizle olan puan farkını indirecektik. O yüzden çok mutluyuz. Onur, inanılmaz bir maç çıkardı. Çok önemli pozisyonlar çıkardı. Maçın daha farklı bitmesini engelledi. O yüzden kendisini tebrik ediyorum. Çok değerli bir kaleci. Bence Türkiye’nin en değerli kalecisi olarak nitelendirebiliriz. Milli takıma da gitmeyi fazlasıyla hak eden bir kaleci. Yaptığı birbirinden güzel kurtarışlar için kendisini bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda 100. resmi maçına çıkan Muslara, “Belki çok uzun zamandır burada oynamıyorum. İki senedir buradayım. Galatasaray her geçen sene daha iyiye giden, çok önemli başarılara imza atan bir takım. Ben de Galatasaray ile beraber büyüdüğümü düşünüyorum. Galatasaray’daki 100. maçım oldu. Umarım 200, 300 belki 400 maç olur. Gerçekten ben hayatım boyunca Galatasaray’da kalmaya razıyım. Burada kalmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.