Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, akşam yapılan antrenman sonrasında GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş derbisini, Cesare Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu dönemini değerlendiren Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

"Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Bakıldığı zaman şampiyonluk yolundaki en önemli adaylardan biriyle oynuyoruz. Bu yüzden elimizden gelenin en iyisini vermemiz gerekiyor. Sonuç olarak bu bir derbi ve kazanmamız gerekiyor. Lig araya girmeden bu maçtan 3 puan aldığımız şekilde bize daha rahat tatil yaptırabilir. Diğer yandan da bu yarıştan kopmamamız için önemli bir maç. Bu yarışın içinde olmamız için bu maçı kazanmak istiyoruz."

"HAMZA HOCA'YLA BİRLİKTE HAVAMIZ DEĞİŞTİ"

"Prandelli hocamızla başladığımızdan bu zaman arasında bir fark var. İlk fark takıma bir pozitif bir hava geldi. Yaklaşım ve davranışlar değişti. Hamza hoca genç ve hırslı bir hoca. Sonuçta Türk bir isim ve daha pozitif. Türk oyuncuları çok yakından tanıyor. Biz yabancı oyuncuları da çok iyi tanıyor. Kulübü ve ligi biliyor. Buraya gelmeden önce bunlar hakkında geniş bilgisi var. Tüm bunlar takımımız için avantaj."

"İLK YILIMA DÖNMEK İSTERİM"

"Bireysel olarak yeni yıldan sağlık diliyorum. Profesyonel anlamda geldiğim ilk seneye dönmeyi çok isterim. O zaman yakaladığımız başarıları yeniden elde etmek isterim. 2014 profesyonel anlamda pek de başarılı geçmedi. Yeni yılda bu başarıları yeniden yaşamak istiyorum."