Uruguay Milli Takım kampında bulunan Fernando Muslera, Guetemala ile oynayacakları dostluk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Başarılı file bekçisi, gazetecilerin yönelttiği "Galatasaray'dan ayrılacak mısın?" sorusuna verdiği cevap ile sarı-kırmızılı taraftarları sevindirdi.

Adının özellikle İngiliz ekiplerinden Arsenal ile anılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Muslera, "Şayet ortada bir teklif var ise muhatapları Galatasaray Kulübü'dür. Çünkü onların sözleşmeli oyuncusuyum. Önce onlarla otururlar, anlaşmaya varırlarsa sıra bana gelir" açıklaması yaptı.

Galatasaray'ın kalesini korumaktan son derece memnun olduğunu vurgulayan Muslera, "Geçen haftaya kadar sarı-kırmızılı forma altında mücadele ettim. Şimdi ise milli takımımın kalesindeyim. Kendimi işime konsantre etmek istiyorum. Transfer söylentileri beni ilgilendirmiyor" dedi.

En az 20 milyon €

Galatasaray’ın Fernando Muslera’yı bırakmaya hiç niyeti yok. Her ne kadar transfer konusundaki açıklamalar temkinli gelse de, beklenen rakamlar oldukça yüksek. Performansıyla yeniden Avrupa devlerinin transfer listesine giren 28 yaşındaki eldiven için kapı en az 20 milyon Euro’dan açılacak. Ayrıca transferin gerçekleşmesi için Muslera’nın bu konudaki isteği esas alınacak.