Sezonun kalan bölümünde lig ikinciliğini ve Ziraat Türkiye Kupası finalini kazanmayı hedefleyen Galatasaray’da Muslera seferberliği başlatıldı.

Elazığ maçında yere ters basan Uruguaylı file bekçisi oyuna devam etmeyi denemiş ancak ağrıları sürünce yerini Ufuk’a bırakmakmıştı. MR’ı çekilen Muslera’nın sol diz kemiğinde ezilme tespit edilmişti. Başarılı eldivenin 7 Mayıs’ta Eskişehir ile oynanacak Türkiye Kupası finalinde oynama şansının zor olduğu konuşuluyordu. Ancak Galatasaray sağlık ekibi Muslera’yı kısa zamanda hazır hale getirmek için her yolu deniyor.

Kulüp doktorları A2 Milli Takımı kampında Muslera ile aynı sakatlığı yaşayan Emre Çolak’ı, uyguladıkları tedaviyle 17 gün içinde idmanlara çıkarmıştı.

YURTDIŞINDAN İĞNE VE KREM

Sağlık ekibi Muslera’ya da şimdi Emre’nin sakatlığından tecrübeli oldukları tedavi yöntemlerini uyguluyor. Bu kapsamda tedavide kullanılmak üzere yurtdışından fiyatları çok yüksek olan özel iğne ve kremler getirtiliyor. Söz konusu tedaviyle Muslera’nın Gençlerbirliği maçına olmasa bile kupa finaline yetiştirilmesi planlanıyor.