Müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Denizli, görevine devam edip etmeyeceği konusunda, "Ben kararımı kendi içimde verdim. Yarın başkanımızla da paylaşacağım" dedi.

Kariyerinin belki de en yoğun dönemini geçirdiğini aktaran Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le yola çıktığını ve saygısından dolayı da ilk olarak onunla görüşüp kararını ileteceğini belirtti.

Takımın aldığı sonuçlardan üzüntü duyduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Yarın durum netlik kazanır. Her kararda bir hayır vardır. Böyle bir camiada yaşadığımız güzel şeyler vardı. Böyle bir keyifsizliği yaşamak da yine burada nasip olsun" değerlendirmesinde bulundu.

İşte Denizli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Kariyerimde bir yara alacaksam, bu camia için alırım demiştim. Bunu ilk gün söylediğim gibi hissediyorum. Eğer bir yara aldıysam, Galatasaray için helal olsun diyorum. Aylardır çalışıyoruz. Yaklaşık 27-28 yıldır bu meslekteyim. Hayatımın hiçbir döneminde böyle yoğun bir çaba sarfetmedim. 

Bu takımın lideri benim. Burada ortaya çıkacak her türlü sonuçtan başta ben sorumluyum. Ortaya çıkan tablo keyifsiz bir tablo. Antrenörlük kariyerim başarılarla dolu, zaman zaman başarısızlıklar yaşanabilir. Kazandığım bütün başarıların altında Galatasaray imzası vardır. Kötü dönemde yapacaklarım vardır, bunu değerlendiriyorum. Kariyerin yara alır da, birçok şey yara almaya başladı. Bu tablo içinde değerlendirme yapmam gerekir.

(İstifa soruları üzerine) Kim ne algılarsa, algılasın. Tek başıma bunu söylemem saygısızlık olur. Başkan ile oturacağım ve durumu değerlendireceğiz. Yarın her şey netlik kazanır. Başkanımızla buluşacağız. Her kararda hayır vardır"